Головна Новини Політика зовнішня політика "Обмін полоненими не є причиною для зняття санкцій проти РФ", - уряд Німеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

"Обмін полоненими не є причиною для зняття санкцій проти РФ", - уряд Німеччини

Попри це, уряд Німеччини розцінює недавній обмін полоненими як позитивний сигнал

1 жовтня 2019, 00:30 comments1615
Поділіться публікацією:
"Обмін полоненими не є причиною для зняття санкцій проти РФ", - уряд Німеччини

Уряд Німеччини не вважає, що недавній обмін полоненими між Україною і Росією і розрядка напруженості в районі Станиці Луганській може посприяти початку скасування санкцій, введених Європейським Союзом проти Росії. Про це повідомляє  DW.

Як заявив представник уряду ФРН Штеффен Зайберт, Берлін вітав обмін полоненими та звільнення режисера Олега Сенцова, а також українських моряків, захоплених в ході інциденту в Керченській протоці. Хоча, за його словами, Росія повинна була зробити це вже давно. Другим позитивним моментом уряд Німеччини вважає прогрес в районі Станиці Луганської.

"Але цих двох фактів недостатньо, щоб ініціювати процес скасування санкцій ЄС. Позиція уряду ФРН залишається незмінною: необхідні суттєві позитивні зрушення у справі реалізації мінських домовленостей, щоб починати думати про скасування санкцій", — заявив він.

До "суттєвих позитивних зрушень" він відніс стабільне дотримання режиму припинення вогню вздовж контактної лінії і відводу від неї важких озброєнь.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", США ввели санкції проти російських "тролів".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!