Головна Новини Політика зовнішня політика Порошенко: "формула Штайнмаєра" придумана в Кремлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко: "формула Штайнмаєра" придумана в Кремлі

Порошенко наголосив, що ніякої "формули Штайнмаєра" не існує в природі

2 жовтня 2019, 15:09 comments1677
Поділіться публікацією:
Порошенко: "формула Штайнмаєра" придумана в Кремлі

Сьогодні, виступаючи у Верховній раді екс-президент України, лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко сказав, що "формула Штайнмаєра", яка була 1 жовтня підписана у Мінську, придумана в Кремлі. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"Ніякої формули Штайнмаєра не існує в природі. Це російська вигадка, ніколи до вчорашнього дня жоден представник України, ні письмово, ні в іншій формі ніколи не схвалював її. Я Вам це кажу як безпосередній учасник самітів Нормандського формату, де неодноразово Путін намагався протягнути цю версію і українська сторона завжди давала рішучу відсіч і наші німецькі, французькі і американські партнери завжди підтримували українську сторону", – сказав Порошенко.

Порошенко повідомив, що "Формула Штайнмайєра" придумана в Кремлі, і формула Штайнмайєра захищає російський інтерес.  

Він підкреслив, що оцінка "формули Штайнмаєра" уже висловлена після схвалення Україною міністром закордонних справ Російської Федерації.

"На запитання – а що ж воно буде на окупованих територіях, Лавров сказав – буде так, як в Придністров’ї. На жаль, зараз єдине, що ми отримали – це удар по світовій солідарності на підтримку України, який прийшов після розголошення відповідної розмови. Атака і по наших німецьких, і по наших французьких партнерах, атака на двопартійну єдність і підтримку, над якою ми працювали п’ять років", – сказав Порошенко.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Порошенко записав звернення за підсумками Мінська.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!