Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, скільки часу займе розведення сил в Золотому і Петровському
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки часу займе розведення сил в Золотому і Петровському

Процес розведення сил проходитиме синхронно і дзеркально

3 жовтня 2019, 11:32 comments2252
Поділіться публікацією:
Стало відомо, скільки часу займе розведення сил в Золотому і Петровському

Процес розведення сил і засобів в Петровському і Золотом Донбасі займе 30 днів. Про розповів офіційний представник так званої "ДНР" у підгрупі з питань безпеки Контактної групи в Мінську Олексій Никоноров.

"Процес повинен початися з зафіксованої Контактною групою дати — 7 жовтня. Проходити він буде протягом 30 днів синхронно, дзеркально на двох ділянках і включати ряд послідовних дій, зокрема: відвід сил і засобів, комплекс протимінних заходів, а також демонтаж фортифікаційних споруд та інших об'єктів військового призначення", — сказав він.

За його словами, зараз обстановка безпосередньо на ділянці "Петрівське-Богданівка" характеризується нестабільністю. За його словами, місія ОБСЄ регулярно фіксує порушення режиму припинення вогню, наявність військової техніки збройних людей на цій ділянці і в п'ятикілометровій зоні навколо нього.

Також він зазначив, що з моменту першого порушення режиму припинення вогню на цьому напрямку, зафіксованого спостерігачами СММ ОБСЄ 10 березня 2018 року, ВСУ зайняли більше 50% площі ділянки "Петрівське-Богданівка".

Нагадаємо, 2 жовтня глава держави Володимир Зеленський провів короткий брифінг, тезисно пояснивши наслідки "формули Штайнмайера" для окупованої частини Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!