Головна Новини Політика зовнішня політика В Житомирі пройде зустріч Зеленського і Лукашенко
commentss НОВИНИ Всі новини

В Житомирі пройде зустріч Зеленського і Лукашенко

Лукашенко пообіцяв бути чесним і щирим з президентом України

3 жовтня 2019, 12:30 comments2336
Поділіться публікацією:
В Житомирі пройде зустріч Зеленського і Лукашенко

В рамках ІІ Форуму регіонів України та Білорусі пройде зустріч президентів Володимира Зеленського та Олександра Лукашенка, повідомляє агентство BELTA.

Сьогодні відбудеться засідання двосторонньої консультативної ради ділового співробітництва, переговори між представниками українських і білоруських компаній, засідання спільної комісії з питань координації охорони та сталого використання транскордонних природоохоронних територій, екологічний форум. Фахівці також обговорять проблемні питання взаємного товарообігу і ветеринарно-санітарних заходів.

Завтра, 4 жовтня заплановано пленарне засідання з участю представників урядів і керівників областей двох країн. В цей день на форумі пройде зустріч президентів Олександра Лукашенка і Володимира Зеленського.

"Обіцяю, що буду чесним і щирим у розмові. Це моя фішка. Я звик говорити чесно. Ми з ним спільну мову, гарантую вам, знайдемо", — заявив Олександр Лукашенко з приводу майбутньої зустрічі, цитує агентство BELTA.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав, що Лукашенко забезпечив постачання нафтопродуктів в Україну на прохання Зеленського.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!