Головна Новини Політика зовнішня політика Порошенко знову проігнорував допит в ДБР
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко знову проігнорував допит в ДБР

Допит стосувався поїздки Порошенка на Мальдіви

3 жовтня 2019, 12:31 comments1690
Поділіться публікацією:
Порошенко знову проігнорував допит в ДБР

Колишній президент України Петро Порошенко в черговий раз не з'явився на допит в Державне бюро розслідувань. Про це заявила прес-секретар ДБР.

Відзначається, що Порошенка викликали на допит у якості свідка. Він повинен був дати свої показання по справі щодо можливої організації незаконного перетинання кордону з використанням підроблених документів.

"Порошенко не прийшов на допит у четвер", — сказала прес-секретар ДБР.

У січні минулого року журналісти опублікували розслідування, згідно з яким стало відомо про приватну поїздку президента з родиною на Мальдіви. Згідно з інформацією, Порошенко витратив на неї близько 500 тисяч доларів, а летів за кордон президент нібито під чужим ім'ям. Пізніше в прес-службі глави держави факт його закордонної відпустки підтвердили.

Як повідомляло видання "Коментарі", 27 вересня колишній президент і народний депутат Петро Порошенко не прийшов в Державне бюро розслідувань на допит у справі про події в Керченській протоці 25 листопада 2018 року, коли російські прикордонники захопили в полон 24 українських моряка і 3 судна. Його адвокат зазначив, що колишній лідер держави перебуває за межами країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!