Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, коли в Україні можуть легалізувати зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли в Україні можуть легалізувати зброю

У країні дуже багато зброї і боєприпасів, однак глава Нацполіції вважає, що зараз не найкращий період для легалізації

7 жовтня 2019, 10:22 comments3551
Поділіться публікацією:
Стало відомо, коли в Україні можуть легалізувати зброю

У нашій країні легалізацію зброї можна провести тільки після вирішення конфлікту на Сході України. Про це повідомив глава Нацполіції Ігор Клименко.

Він зазначив, що після завершення бойових дій потрібно вилучити незаконну зброю і вислухати експертів для прийняття цього рішення.

"В першу чергу необхідно вилучити незаконну зброю, а потім, можливо, провести аналіз всіх аргументів "за" і "проти", щоб вислухати експертів. Тільки це все після того, як закінчаться бойові дії, і не буде постійного джерела надходження нелегальної зброї, зате буде можливість належного контролю за легальним", — зазначив глава Нацполіції.

"Я не готовий сказати, скільки на руках сьогодні незареєстрованої зброї. Цифри можуть бути неточними, але ми впевнені, що зброї дуже багато і нього тільки його, але і боєприпасів. Ми повинні їх з часом вилучити, щоб життя в державі стала безпечніше", – сказав він.

На думку Клименко, Україна також зараз не готова до легалізації легких наркотиків.

"Що стосується легалізації легких наркотиків, я бачив, чим закінчується прийом легких наркотиків у дітей. Вважаю, суспільство поки до цього не готове", – зазначив він.

Крім того, глава Нацполіції зазначив, що він підтримує в у разі внесення змін до законодавства легалізацію проституції, "тому що ми все одно від цієї проблеми не позбудемося".

Як повідомляло видання "Коментарі", експерт у питаннях національної безпеки і оборони Катерина Коваль підтримує заяву президента України Володимира Зеленського, який вважає передчасним введення легалізації зброї в Україні



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!