Головна Новини Політика зовнішня політика У Зеленського відзначили, що капітуляція за "формулою Штайнмайера" вже відбулася
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відзначили, що капітуляція за "формулою Штайнмайера" вже відбулася

Богдан Яременко підтримав акції протесту "проти капітуляції", але нагадав, хто саме поклав їй початок

7 жовтня 2019, 16:06 comments8565
Поділіться публікацією:
У Зеленського відзначили, що капітуляція за "формулою Штайнмайера" вже відбулася

Масове побоювання, що гучна "формула Штайнмайера" призведе до капітуляції України, марно, так як "капітуляція" якщо і настала, то ще у вересні 2014 року і лютому 2015 року, коли і було підписано Мінські угоди. Про це на своїй сторінці в Facebook голова парламентського комітету з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва від партії "Слуга народу" Богдан Яременко.

"Акції протесту повинні бути в таких складних питаннях війни і миру, громадянське суспільство не повинно займати нейтральну позицію. Однак я проти нагнітання обстановки в зв'язку з" формулою Штайнмайера "і вимогою скасувати мирні договори. Відмова від них призведе до ізоляції України, це принесе набагато більше збитків, ніж будь-якого іншого ефекту ", — упевнений політик.

Так, Яременко впевнений, що проходження Мінським угодами не дозволить нашій країні залишитися "один на один з Росією". При цьому він додав, що ніякі мирні переговори не повинні проходити в розріз і на шкоду принциповим національних питань, але намагатися вирішити військовий конфлікт без найменших компромісів нікому не вдасться.

"Тому не варто боятися" формули Штайнмайера ", не потрібно говорити про капітуляцію, вона вже відбулася: більше, ніж була, ніхто не допустить", — резюмував представник партії монобольшінства.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Богдан Яременко позначив наслідки відмови від підписаної "формули Штайнмайера".

"Якщо ми країна, яка себе поважає, ми повинні її дотримуватися. Щось подібне вже зафіксовано в Мінських домовленостях. І самі Мінські домовленості, хоча з моєї точки зору і не є міжнародним договором, але політично вони нас зобов'язують", — заявив Яременко .





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!