Головна Новини Політика зовнішня політика Лукашенко вважає, що Україну "подарували" країнам НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко вважає, що Україну "подарували" країнам НАТО

Для вирішення конфлікту на Донбасі необхідна участь і США, так як ця країна залучена у всі процеси, пов'язані з Україною

8 жовтня 2019, 14:26 comments2611
Поділіться публікацією:
Лукашенко вважає, що Україну "подарували" країнам НАТО

Країни НАТО повинні бути вдячні, що їм "подарували" Україну. Таку думку висловив президент Білорусі Олександр Лукашенко.

Білоруський лідер нагадав, що Схід і Захід протистоять один одному ще з часів СРСР, особливо у військовій сфері і дане протистояння призвело до того, що зараз відбувається в Україні.

"Сьогодні ми Україну просто "подарували своїм суперникам. Ну що, не так? Своїми руками віддали Україну. За це американці і НАТО повинні нам просто дякувати, що вони, напевне, й роблять, розмовляючи між собою", – сказав Лукашенко.

Також Олександр Лукашенко вважає, що на сьогодні конфлікт  на Донбасі ще можна вирішити, "тому що діагноз встановлений".

"Як вирішити хворобу, теж начебто знаємо, тільки треба починати її лікувати. Новий президент України не всемогутній, йому ні всередині, ні зовні ніхто не дозволить зробити те, що він хоче. Але я бачу, що він щиро хоче вирішити ситуацію", – зазначив Лукашенко.

Як повідомляло видання "Коментарі", під час виступу президента Республіки Білорусь на Форумі регіонів в українському Житомирі Лукашенко переплутав країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!