Головна Новини Політика зовнішня політика Кличко пояснив, чому вартість реконструкції Шулявського мосту зросла до понад 1 млрд гривень
commentss НОВИНИ Всі новини

Кличко пояснив, чому вартість реконструкції Шулявського мосту зросла до понад 1 млрд гривень

Даткові реконструкції Шулявського мосту будуть фінансуватися з бюджету Києва

9 жовтня 2019, 19:55 comments3000
Поділіться публікацією:
Кличко пояснив, чому вартість реконструкції Шулявського мосту зросла до понад 1 млрд гривень

Мер Києва Виталій Кличко в ефірі Радіо НВ пояснив, чому вартість реконструкції Шулявського мосту зросла до 1 млрд 50 млн гривень. Відповідне розпорядження мер Києва підписав 7 жовтня.

"Вартість будівництва мосту та ж сама, але ми не розраховували, що нам доведеться переносити колектор, теплову мережу, які знаходяться біля мосту", — заявив Кличко

Мер Києва наголосив, що всі кошториси абсолютно відкриті. Він зазначив, що "проектна документація робиться на міст" і в ній неможливо було відразу передбачити додаткові роботи на прилеглих територіях. Кличко підтвердив, що ці додаткові роботи будуть фінансуватися з бюджету Києва.

За його словами, підрядники обіцяли запустити рух по Шулявському мосту до кінця року.

Нагадаємо, у Києві з вечора суботи, 12 жовтня до ранку понеділка, 14 жовтня буде перекрито рух проспектом Перемоги через монтаж фрагменту Шулявського шляхопроводу.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", НАБУ розпочне розслідування корупційних схем Кличка на реконструкції Шулявського мосту. Вищий антикорупційний суд зобов’язав Національне антикорупційне бюро України розпочати розслідування корупційних схем, до яких може бути причетний голова Києва Віталій Кличко, на реконструкції Шулявського шляхопроводу. 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!