Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський і Меркель знову здзвонилися: подробиці розмови
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський і Меркель знову здзвонилися: подробиці розмови

Лідери України та Німеччини обговорили критичні питання по Донбасу

9 жовтня 2019, 20:42 comments2472
Поділіться публікацією:
Зеленський і Меркель знову здзвонилися: подробиці розмови

Сьогодні, 9 жовтня, відбувся п'ятий міжнародний телефонна розмова між президентом України Володимиром Зеленським та канцлером Німеччини Ангелою Меркелем. Про це повідомив у своєму Твіттер надзвичайний і повноважний посол України в Німеччині Андрій Мельник.

Джерело не вказує, хто саме став ініціатором дзвінка, але зрозуміло, що причиною для нього стала гостра ситуація на Донбасі напередодні розведення збройних сил в порядку "формули Штайнмайера".

"Тільки відбувся вже п'ятий за рахунком телефонна розмова між президентом Володимиром Зеленським та Федеральним канцлером Ангелою Меркель. Цей надзвичайно тісний довірливий особистий контакт двох лідерів — наше найпотужніше політичну зброю для відновлення територіальної цілісності України", — зазначено в повідомленні дипломата.

picture

Нагадаємо, сьогодні портал "Коментарі" повідомив, що терористичні формування т.зв. "Л/ДНР" запустили сигнальну ракету, яка б означала початок відведення військ. Після запуску сигнальної ракети з боку ВСУ повинен початися відведення сил і озброєння від лінії зіткнення, який буде проходити синхронно і дзеркально під наглядом місії ОБСЄ протягом трьох днів. 12 жовтня сторони повинні будуть повідомити місію ОБСЄ про завершення відводу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!