Головна Новини Політика зовнішня політика Росія готова повернути українські кораблі, захоплені в Керченській протоці, - Пристайко
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готова повернути українські кораблі, захоплені в Керченській протоці, - Пристайко

В Україні сумніваються, що на кораблях залишилися позначки від обстрілів, які були зроблені по ним в листопаді 2018 року

11 жовтня 2019, 10:11 comments2105
Поділіться публікацією:
Росія готова повернути українські кораблі, захоплені в Керченській протоці, - Пристайко

Найближчим часом в Україні будуть повернуті українські військові кораблі, захоплені Росією в листопаді минулого року. Про це, посилаючись на заяву міністра закордонних справ Вадима Пристайка, повідомляє видання "Радіо Свобода".

Чиновник наголошує, що між Україною і Росією нарешті з'явилося якась "взаємодія", а процес по поверненню кораблів вже знаходиться на "фінальному етапі".

"Ми з Росією знаходимося на фінальному етапі передачі цих кораблів. Це відбудеться найближчим часом. Залишилося вирішити лише деякі технічні питання, цим зараз займається військово-морське командування", — говорить глава МЗС.

За словами Пристайка, в Україні дуже хочуть подивитися, чи залишилися на кораблях відмітки від пострілів, які були по ним зроблені. Він передбачає, що після повернення кораблів додому, всі сліди будуть знищені.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 7 жовтня не стартувало розведення сил і засобів в Золотом і Петровському під Луганськом, оскільки кілька днів тому ці населені пункти піддалися обстрілу з боку терористів Л/ДНР.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!