Головна Новини Політика зовнішня політика Мендель в черговий раз відштовхнула від Зеленського журналіста
commentss НОВИНИ Всі новини

Мендель в черговий раз відштовхнула від Зеленського журналіста

Юлія Мендель потрапила у черговий скандал з журналісткою

12 жовтня 2019, 10:59 comments6204
Поділіться публікацією:
Мендель в черговий раз відштовхнула від Зеленського журналіста

Прес-секретар президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель в черговий раз потрапила у скандал. На цей раз вона відштовхнула від голови держави журналіста видання "Апостроф". Юлію Забєліну.

Забєліна підійшла до президента України, щоб поставити йому питання, але в цей момент Мендель вирішила відвести журналістку від Зеленського, взявши її під лікоть.

За словами журналістки, Мендель незабаром її ще раз відштовхнула і попросила більше не ставити ніяких питань.

"Вчора я мала можливість познайомитися з нею ближче, думала і думаю, що прес-секретар президента зобов'язаний вести себе більш шановливо по відношенню до журналістів. Про що я їй вчора і сказала ", — написала журналістка Забєліна.

Нагадаємо, що журналіст "Радіо Свобода" Сергій Андрушко намагався поставити Зеленському про чолі Офісу президента Андрія Богдана, але Мендель відштовхнула його. Мендель пояснила свій вчинок тим, що журналісти не мають порушувати безпеку першої особи, а також повинні бути У зв'язку з цим скандальним інцидентом телевізійний журналіст Данило Яневський написав на прес-секретаря президента України Юлію Мендель заяву в поліцію.

Незабаром Глава держави Володимир Зеленський пожартував з приводу скандалу з участю прес-секретаря глави держави Юлії Мендель.

Під час прес-брифінгу Зеленського про засідання Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі запитав у свого прес-секретаря, нікого вона не штовхала?

"Ви там нікого не штовхали?" — спитав Зеленський, звертаючись до Мендель.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!