Головна Новини Політика зовнішня політика МЗС України обурений рукостисканням Ердогана з Поклонский
commentss НОВИНИ Всі новини

МЗС України обурений рукостисканням Ердогана з Поклонский

Україна направила ноту протесту в зв'язку з "кримсько-турецькою" конференцією

13 жовтня 2019, 16:46 comments4741
Поділіться публікацією:
МЗС України обурений рукостисканням Ердогана з Поклонский

Представники українського уряду в Автономній Республіці Крим різко відреагувало на візит т.зв. "Кримських" делегатів на конференцію, присвяченій російсько-турецьких відносин в Стамбул. Про це відомство повідомило на публічній сторінці в Facebook.

"З приводу візиту до Туреччини представників кримських колаборантів так званих" кримських депутатів "Руслана Бальбека і Наталії Поклонский Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим готує відповідний запит до Міністерства закордонних справ України / MFA of Ukraine про вжиття необхідних заходів і роботи з іноземними партнерами щодо недопущення участі колаборантів в міжнародних заходах і запобігання визнанню спроби анексії АР Крим та міста Севастополь Російською Федерацією на міжнародній арені ", — ук зано в повідомленні.

У представництві висловлюють впевненість, що українські правоохоронні органи дадуть належну правову оцінку діям так званих "представників Криму" Поклонский і Бальбека в межах існуючих і нових кримінальних проваджень.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що МЗС Туреччини заявляли свою непричетність до анонсованого форуму турецько-кримських відносин.

"Проведення цього заходу — це спроба приховати за красивими словами провокаційні дії. Це чітка спроба російського окупанта легітимізувати окупацію Криму. Ми довели до відома турецьку сторону про нашу занепокоєність і неспокої спланованим черговим провокаційним заходом т.зв. окупаційної влади спільно з місцевими маргіналами, які , прикриваючись назвою "Економічний форум в Стамбулі", намагаються провести захід із залученням якомога більшої аудиторії та місцевих ЗМІ", — заявив тоді укра їнської посол в Туреччині Андрій Сибіга.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!