Головна Новини Політика зовнішня політика ГПУ змінила підозру Лукаш
commentss НОВИНИ Всі новини

ГПУ змінила підозру Лукаш

Їй інкримінується заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах

18 жовтня 2019, 08:59 comments2765
Поділіться публікацією:
ГПУ змінила підозру Лукаш

Екс-міністру юстиції України Олені Лукаш повідомлено про зміну  підозри. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

"Прокурори ГПУ повідомили про зміну раніше повідомленої підозри екс-міністру юстиції України, а також іншим особам у заволодінні чужим майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, та посадовоми фальсифікаціями", — йдеться в повідомленні.

За інформацією Генпрокуратури, підозрюваним інкримінується заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах, виділених Мін'юстом на закупівлю послуг, необхідних для виконання Загальнодержавної програми адаптації законодавства України до законодавства Євросоюзу.

Як повідомляло видання "Коментарі", Генеральна прокуратура викликала на допит підозрювану в розкраданні бюджетних коштів   Олену Лукаш.

Нагадаємо, з квітня 2011 року Лукаш була радником президента України та представником президента у Конституційному Суді. У 2012 році вона була звільнена з цієї посади і призначена міністром Кабінету міністрів. А згодом знову отримала повноваження представника президента в КСУ.

У 2013 році Лукаш отримала посаду міністра юстиції України, а вже 27 лютого 2014 року Верховна Рада на її місце призначила депутата від "Батьківщини" Павла Петренка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!