Головна Новини Політика зовнішня політика АТОшникам не будуть скасовувати пільги
commentss НОВИНИ Всі новини

АТОшникам не будуть скасовувати пільги

В Україні мають намір розділити системи пільг і зробити дві різні категорії

18 жовтня 2019, 09:30 comments2195
Поділіться публікацією:
АТОшникам не будуть скасовувати пільги

Голова комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова заспокоїла, що про скасування пільг військовим мова не йде і ніколи не йшла.

Раніше парламентська фракція "Слуга народу" розглядала можливість скасування пільг і соціальних виплат учасникам бойових дій, які служили за контрактом.

Вона зазначила, що йшлося про розробку контракту, який повинен для ЗСУ містити потужний комплекс соціального пакета. "Ніколи ніде не заявлялося, що пільг не буде",- сказала вона.

За її словами, існує ініціатива розділити системи пільг – зробити окрему для військових Збройних сил, а іншу – для учасників "військових угруповань цивільної служби".

“Наприклад, це рятувальники, які тимчасово виїжджають в прифронтові райони для розмінування, митники, які стоять на КПВВ, прокурори, які їздять в зону конфлікту", — сказав вона.

Третьякова додала, що поки законопроекта про зміну системи пільг немає, тому що йде обговорення, зокрема з громадськістю.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Кабінет міністрів схвалив постанову про надання потерпілим учасникам Революції гідності прав на пільги, передбачені для учасників бойових дій. Відповідне рішення було ухвалене 13 червня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!