Головна Новини Політика зовнішня політика Український прокурор написав досьє на сина Трампа, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Український прокурор написав досьє на сина Трампа, - ЗМІ

Досьє було написано англійською мовою на 7 сторінках

18 жовтня 2019, 16:48 comments2166
Поділіться публікацією:
Український прокурор написав досьє на сина Трампа, - ЗМІ

Прокурор Костянтин Кулик підготував англомовне досьє про корупцію сина колишнього віцепрезидента США Хантера Байдена, передає The New York Times.

За даними видання, досьє Кулика складається з 7 сторінок. Саме цей документ допоміг почати політичну кризу в США, який може призвести до імпічменту президента Дональда Трампа.

У ЗМІ зазначили, що у досьє містяться звинувачення американських дипломатів прикриття злочинів, скоєних Байденом-молодшим. Цей документ нібито зіграв роль при ухваленні рішення про відкликання посла США в Україні Марі Йованович.

Журналісти нагадали, що після поновлення справи про корупцію в компанії Burisma Holdings, яке ініціював Кулик, прокурора тричі звинуватили у корупції і відкритті політично мотивованих кримінальних проваджень. Також його підозрювали в зв'язках з високопоставленим військовослужбовцем на Донбасі, якого звинуватили в роботі на російські спецслужби. Крім того, Кулик за два дня до першого туру президентських виборів в Україні відкрив кримінальні справи зі звинуваченням у корупції проти людей з оточення тодішнього президента Петра Порошенка.

Як повідомляв сайт "Коментарі", за даними американських ЗМІ, які посилаються на представників Республіканської партії, імпічмент Дональду Трампу буде оголошено 25 грудня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!