Головна Новини Політика зовнішня політика Поночовий очолив прокуратуру Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Поночовий очолив прокуратуру Криму

У прокуратурі Поночовний пройшов шлях від заступника начальника управління до заступника прокурора

24 жовтня 2019, 07:59 comments1594
Поділіться публікацією:
Поночовий очолив прокуратуру Криму

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка призначив прокурором АР Крим Ігоря Поночовного. Раніше чиновник обіймав посаду заступника прокурора Гюндуза Мамедова.

Новоспечений прокурор працював в прокуратурі автономії з 2017 року, був заступником начальника управління і дослужився до заступника прокурора. За такий короткий період роботи Поночовний зарекомендував себе як професіонал.

Рябошапка впевнений, що Поночовний зможе ефективно продовжити роботу відомства на шляху до деокупації та реінтеграції Автономної Республіки Крим.

Ігор Поночовный народився в селі Острів Рокитнянського району Київської області. Закінчив Національну юридичну академію ім. Я. Мудрого.

Свій трудовий шлях він починав з помічника прокурора Дарницького району Києва. Після цього працював в прокуратурі Подільського району, Оболонського району Києва, прокуратурі Києва, і прокуратурі Полтавської області.

У 2017 році був призначений в прокуратуру Криму, центральний офіс якої знаходиться в Києві.

 

 Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський змінив склад Ради національної безпеки і оборони України. Згідно з документом, в персональний склад Ради національної безпеки і оборони України увійдуть секретар РНБО Олексій Данилов, голова Служби зовнішньої розвідки Валерий Євдокимов, заступник голови СБУ  начальник управління по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю Владислав Бухарев.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!