Головна Новини Політика зовнішня політика Зустріч Медведчука з прем'єром РФ показала відсутність у Зе-команди контактів в Кремлі,- експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустріч Медведчука з прем'єром РФ показала відсутність у Зе-команди контактів в Кремлі,- експерт

Зустріч голови політради партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктора Медведчука з прем'єр-міністром Росії показує рівень його контактів з російським керівництвом, яких немає у команди президента Володимира Зеленського

24 жовтня 2019, 16:04 comments1615
Поділіться публікацією:
Зустріч Медведчука з прем'єром РФ показала відсутність у Зе-команди контактів в Кремлі,- експерт

"Вчора Медведчук зустрівся з Медведєвим — головою уряду РФ. Саме такі зустрічі демонструють рівень контактів. Медведчук постійно спілкується з Путіним та іншими першими особами РФ. А рівень контактів, як ми розуміємо — це рівень вирішення питань", — зазначив політтехнолог Михайло Чаплига.

За словами експерта, представники нинішньої влади ведуть переговори з не зовсім впливовими російськими високопосадовцями.

"Той же Єрмак, помічник Зеленського і інші чиновники (наприклад, міністр закордонних справ Пристайко) в Мінську ведуть переговори з чиновниками рівнем не вище заступника Медведєва", — пояснив Чаплига.

Крім того, політтехнолог нагадав, що російське керівництво підтвердило домовленості з Медведчуком про зниження ціни на газ для України.

"І це на тлі заяв КМУ про те, що при відсутності транзиту з РФ (можливості відбирати безпосередньо газ, оформлюючи його через прокладки як реверс) нам загрожує сувора зима в плані теплопостачання", — попередив експерт.

Чаплига також підкреслив, що питання з поставками газу потрібно вирішувати, тому що зима наближається і "поле для маневру у Зеленського невідворотно тане".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!