Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, що будуть робити Столтенберг і посли альянсу в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що будуть робити Столтенберг і посли альянсу в Україні

На 30 і 31 жовтня запланована низка зустрічей

29 жовтня 2019, 08:30 comments1748
Поділіться публікацією:
Стало відомо, що будуть робити Столтенберг і посли альянсу в Україні

Україну з дводенним візитом відвідають посли Ради НАТО та генеральний секретар альянсу Йенс Столтенберг. Про це повідомляє прес-служба альянсу.

Сьогодні Столтенберг і посли відвідають Одесу, де генсек має намір виступити перед курсантами Одеської військово-морської академії.

Завтра в Києві планується провести засідання Комісії Україна-НАТО, в якому візьме участь глава української держави Володимир Зеленський. Також на завтра заплановано виступ президента в парламенті.

Генсек  і постійні представники НАТО мають намір зустрітись з спікером Ради, міністром оборони і міністром закордонних справ України.

Раніше ми писали про те, що члени делегації НАТО проведуть експертизу українських реформ і підготують рекомендації для подальшого співробітництва.  

Крім того, зараз в НАТО вивчають законопроект, що передбачає реформування Служби безпеки України.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Міноборони розробляє нову концепцію територіальної оборони. В розробці документа буде врахований досвід естонських колег. 

Крім того,  анонсувано рішення Північноатлантичного альянсу і України щодо нового формата відносин, який буде прийнят найближчим часом. В рамках нового формату всі існуючі програми співробітництва України і НАТО будуть зведені в одну програму.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!