Головна Новини Політика зовнішня політика Українські чиновники не будуть давати свідчення в США по імпічменту Трампа, - МЗС
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські чиновники не будуть давати свідчення в США по імпічменту Трампа, - МЗС

Пристайко порадив США звертатися до прокуратури

29 жовтня 2019, 14:15 comments1493
Поділіться публікацією:
Українські чиновники не будуть давати свідчення в США по імпічменту Трампа, - МЗС

Міністр закордонних справ Вадим Пристайко заявив, що представники українського керівництва не будуть свідчити в Конгресі США у справі про імпічмент президента Дональда Трампа, повідомляє "Укрінформ".

"Ми з вами взагалі не маємо до цього відношення. Нехай вони самі між собою розберуться. Ми не будемо туди їздити і не будемо коментувати. Ми не хочемо бути втягнутими у внутрішні питання Сполучених Штатів Америки", — підкреслив глава МЗС.

Пристайко висловив надію, що цей скандал не вийде за межі США.

"Разом з тим ми не збираємося переходити жодні "червоні лінії". Ми всі ці тридцять років ставали більш і більш цивілізованою країною... Якщо прокуратура США вважає, що на території України американський громадянин порушив закон, є законний шлях звернення в прокуратуру України", — підкреслив він.

Як повідомляв сайт "Коментарі", за даними американських ЗМІ, які посилаються на представників Республіканської партії, імпічмент Дональду Трампу буде оголошено 25 грудня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!