Головна Новини Політика зовнішня політика У НАТО привітали розведення сил в Золотому і нагадали Росії про відповідальність
commentss НОВИНИ Всі новини

У НАТО привітали розведення сил в Золотому і нагадали Росії про відповідальність

За словами генсека НАТО, саме Росія відповідальна за імплементацію Мінських домовленостей на Донбасі

30 жовтня 2019, 14:51 comments1992
Поділіться публікацією:
У НАТО привітали розведення сил в Золотому і нагадали Росії про відповідальність

НАТО вітає заходи по розведенню сил в районі населеного пункту Золоте Луганської області, проте нагадує про відповідальність Росії за імплементацію Мінських угод. Про це заявив генеральний секретар Північноатлантичного Альянсу Йенс Столтенберг на спільній прес-конференції з віце-прем'єр-міністром України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Дмитром Кулебой, передає "Інтерфакс-Україна".

Столтенберг зазначив, що багато слід зробити для мирного врегулювання, оскільки режим припинення вогню, як і раніше порушується, а спостерігачі СММ ОБСЄ не завжди мають повний доступ до території Донбасу.

"Ми в НАТО підкреслюємо, що Росія несе чітку відповідальність за імплементацію Мінських угод. Зокрема, вона повинна вивести всі війська з території Східної України і припинити дестабілізацію України", — підкреслив він.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакції і самої Росії на процеси по розведенню збройних сил в Золотому Луганської області. За словами заступника міністра закордонних справ РФ, що цей "позитивний процес" було досягнуто ще під час "нормандського формату" в 2016 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!