Головна Новини Політика зовнішня політика Індія залишається зовнішньоекономічним партнером України
commentss НОВИНИ Всі новини

Індія залишається зовнішньоекономічним партнером України

Секретар РНБО провів зустріч з послом Індії

5 листопада 2019, 18:47 comments3000
Поділіться публікацією:
Індія залишається зовнішньоекономічним партнером України

Сьогодні секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов провів зустріч з послом Індії Партха Сапхарти. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", посилаючись на прес-службу РНБО.

"Під час зустрічі сторони обговорили актуальні питання двостороннього співробітництва та обмінялися думками щодо їх подальшого розвитку, в тому числі надання діалогу на високому політичному рівні нових імпульсів ", — зазначено в повідомленні.

Данилов зазначив, що Індія залишається одним з ключових зовнішньоекономічних і зовнішньополітичних партнерів України в світі, і українська влада зацікавлена в активізації двостороннього співробітництва між діючим та перспективним напрямкам.

Також секретар Ради безпеки висловив сподівання на подальше поглиблення співпраці у сфері військово-технічного співробітництва, а також розвиток співробітництва в галузі ІТ-рішень і цифровізації.

У свою чергу посол Індії зазначив, що економічні та гуманітарні зв'язки між країнами міцні і мають перспективи розширення сфер співробітництва. За його словами, Індія готова ділитися досвідом розвитку та підтримки ІТ-галузі і систем електронного управління.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Індії дали дозвіл парламентаріям Євросоюзу відвідати свої штати Джамму і Кашмір.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!