Головна Новини Політика зовнішня політика Тейлор назвав головну проблему для світу з адміністрацією Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Тейлор назвав головну проблему для світу з адміністрацією Зеленського

Дипломат попередив президента України про можливі наслідки

7 листопада 2019, 13:30 comments1837
Поділіться публікацією:
Тейлор назвав головну проблему для світу з адміністрацією Зеленського

Головною проблемою США та світового співтовариства з Офісом президента України Володимира Зеленського є вплив олігарха Ігоря Коломойського. Про це заявив тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор під час закритих слухань в Конгресі США в рамках розслідування справи про імпічмент главі Білого дому Дональду Трампу, передає "Європейська правда".

"Вплив олігархів – це проблема. Це велика проблема. І особливо великою вона є сьогодні, за нової влади. Це саме та проблема, та турбота, те питання, яке ми, і уряд США, і ширша міжнародна спільнота, маємо з адміністрацією Зеленського. Вплив одного конкретного олігарха на Зеленського викликає особливе занепокоєння. Ця людина – Коломойський", — сказав дипломат, про що свідчить оприлюднена стенограма.

Тейлор зазначив, що вплив Коломойського на адміністрацію українського президента зростає. При цьому, за словами дипломата, він висловлював своє занепокоєння під час зустрічей із Зеленським і його найближчим оточенням.

"Знаєте, пане президенте, Коломойського люди не обирали. Вони обрали Вас, а натомість він, тобто Коломойський, збільшує свій вплив у вашому уряді. І зрештою це може призвести до вашого падіння. Я кілька разів спілкувався з ним про це", — додав Тейлор.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше президент США Дональд Трамп висловив вдячність колишньому спеціальному представнику Державного департаменту Курту Волкеру за його свідчення у Конгресі в рамках процедури імпічменту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!