Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський замінив свого представника в Кабміні Геруса на Перевезенцева
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський замінив свого представника в Кабміні Геруса на Перевезенцева

Перевезенцев раніше обіймав посаду держсекретаря Міністерства економрозвитку і торгівлі в Кабміні

11 листопада 2019, 10:29 comments4551
Поділіться публікацією:
Зеленський замінив свого представника в Кабміні Геруса на Перевезенцева

Глава держави Володимир Зеленський звільнив з посади представника президента в Кабінеті міністрів Андрія Геруса і призначив на його місце Олексія Перевезенцева. Відповідні укази №838/2019 про звільнення та призначення №839/2019 оприлюднені на сайті президента.

"Призначити Перевезенцева Олексія Юрійовича представником президента України в Кабміні (поза штатом)", — йдеться в указі.

Перевезенцев раніше був державним секретарем Минэкономического розвитку і торгівлі. Також він обіймав посаду директора юридичного департаменту в цьому ж міністерстві. В 2015-2016 роках він працював радником міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса, а в 2016 році був радником міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва.

Як повідомляло видання "Коментарі", глава енергетичного комітету ВР Андрій Герус під час засідання парламенту обговорював з міністром енергетики Олексієм Оржелем закупівлю в Росії 2000 МВт електроенергії. Відео оприлюднив на своїй сторінці в Facebook журналіст Всеволод Філімоненко.

До цього колишній народний депутат  Олег Ляшко влаштував бійку з Андрієм Герусом.

Ляшко почав звинувачувати Геруса в тому, що той, мовляв, здійснював тиск на відкриття українського ринку для російської електроенергії. Політик назвав главу парламентського комітету з питань енергетики і житлово-комунальних послуг Андрія Геруса зрадником, який працює в інтересах Кремля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!