Головна Новини Політика зовнішня політика Екс-нардепа Лапіна викликали на допит в СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-нардепа Лапіна викликали на допит в СБУ

СБУ розслідує обставини прориву блокади Луганського аеропорту

11 листопада 2019, 11:10 comments1605
Поділіться публікацією:
Екс-нардепа Лапіна викликали на допит в СБУ

Екс-нардепа Верховної Ради Ігоря Лапіна викликали на допит Службу безпеки України. Про це колишній політик написав на своїй сторінці в Facebook.

“Слідчі дії пов'язані з "мирними убієнними московськими громадянами під час прориву блокади Луганського аеропорту" в 2014 році", — сказав Лапін. У той період колишній народний депутат був командиром роти "Айдара" з позивним "Зола".

Нагадаємо, в червні 2016 року невідомі особи при спробі пограбування автомобіля застосували вогнепальну зброю проти його власника, яким виявився депутат з парламентської фракції "Народний фронт" Ігор Лапін. Щоб захистити себе, чиновник змушений був відстрілюватися. Коментуючи подію Лапін повідомив, що в його сумці було тільки посвідчення депутата.

Як повідомляло видання "Коментарі", в червні 2017 року в Луцьку згорів позашляховик, який належить родині нардепа Ігоря Лапіна. Поліція і ДСНС схиляються до версії про несправність або коротке замикання електромережі, тоді як депутат вважає, що його машину спалили спеціально.

У 2015 році Петро Порошенко нагородив депутата Верховної Ради від фракції "Народний фронт", командира 2-ї роти батальйону "Айдар" Ігоря Лапіна орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!