Головна Новини Політика зовнішня політика "Слуга народу" буде ретельно перевіряти нових членів партії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слуга народу" буде ретельно перевіряти нових членів партії

За словами Корнієнка, регіональні команди президентської партії вже почали формуватися, але точне число необхідних нових членів поки не відомо

11 листопада 2019, 11:46 comments1849
Поділіться публікацією:
"Слуга народу" буде ретельно перевіряти нових членів партії

Партія "Слуга народу" буде проводити більш ретельну перевірку нових членів партії, яких шукатимуть перед місцевими виборами. Про це розповів голова партії.

Корнієнко визнав, що механізм постпраймериз, який був введено в парламентській кампанії, до кінця не спрацював, тому, поки ще є час, і є можливості, буде введена ретельна перевірка кандидатів.

Він зазначив, що в даний момент вже почали формувати регіональні команди президентської партії, але точна кількість необхідних нових членів не відома,  за його оцінкою мова йде про близько 40-50 тисяч нових людей.

Як повідомляло видання "Коментарі", з'їзд партії "Слуга народу" обрав головою політичної сили першого заступника голови фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Олександра Корнієнко.  

До цього на цьому ж з'їзді спікер Верховної Ради склав повноваження голови партії "Слуга народу", якою керував з травня поточного року. Після обрання спікером парламенту він неодноразово заявляв, що має намір скласти повноваження керівника партії на найближчому її з'їзді.

Раніше ми писали про те, що глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, як бачить майбутнє парламенту IX скликання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!