Головна Новини Політика зовнішня політика Кіровоградська область отримала нового губернатора
commentss НОВИНИ Всі новини

Кіровоградська область отримала нового губернатора

Балонь працював в органах внутрішніх справ і пройшов шлях від простого слідчого до начальника Управління МВС в Полтавській області

11 листопада 2019, 14:17 comments5976
Поділіться публікацією:
Кіровоградська область отримала нового губернатора

Глава держави Володимир Зеленський призначив Андрія Балоня губернатором Кіровоградської області. Відповідний указ №836/2019 про призначення оприлюднено на сайті президента. Іншим указом президент звільнив від виконання обов'язків голови Кіровоградської ОДА Світлану Лобанову.

Попередній глава кіровоградський області Сергій Кузьменко був звільнений у червні 2019 року і до теперішнього часу адміністрацією керували дві тимчасових голови.

Андрій Балонь з 2003 до 2015 року працював в органах внутрішніх справ, він починав з посади слідчого Старосамбірського районного відділу міліції у Львівській області, в 2015 році очолив слідче управління Полтавської області.

Нагадаємо, 6 листопада президент призначив головою Харківської обласної державної адміністрації депутата Верховної Ради від "Слуги народу" Олексія Фурмана. Кучер замінив на посаді Юлію Світличну, яка раніше подала декларацію на посаду заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони (РНБО).

Як повідомляло видання "Коментарі", 11 листопада Зеленський звільнив з посади представника президента в Кабінеті міністрів Андрія Геруса і призначив на його місце Олексія Перевезенцева.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!