Головна Новини Політика зовнішня політика Стала відома причина обшуку ДБР в Держрезерві
commentss НОВИНИ Всі новини

Стала відома причина обшуку ДБР в Держрезерві

На складах Держрезерву знайдені прострочені продукти

11 листопада 2019, 14:50 comments2342
Поділіться публікацією:
Стала відома причина обшуку ДБР в Держрезерві

Заступник директора Державного бюро розслідувань Ольга Варченко на своїй сторінці у Facebook написала про те, що ДБР проводить обшуки в Держрезерві України. За її словами, обшуки проводяться щодо підозри керівництва відомства в нанесенні збитків державі на 60,5 млн гривень.

"За попередніми даними, в результаті неналежного виконання своїх обов'язків керівництвом та посадовими особами Держрезерву, на складах накопичилися продукти з простроченим терміном зберігання", — написала вона.

Варченко зазначила, що ведеться досудове розслідування кримінальному провадженні щодо керівництва та посадових осіб Державного агентства резерву України.


Як повідомляло видання "Коментарі", в червні уряд усунув Вадима Мосійчука від посади голови Державного агентства резерву.

Зазначимо, раніше Держгентство по запобіганню корупції при перевірці декларації виявило, що Мосійчук не вніс у декларацію зобов'язання перед банком за договором іпотеки. Сума зобов'язань на кінець звітного періоду перевищувала 1 млн грн.

Крім того, в 2016 році під час перевірки в Держрезерві були виявлені факти неналежного виконання Мосийчуком своїх обов'язків, після чого було розпочато службове розслідування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!