Головна Новини Політика зовнішня політика Путін готовий зустрітися з Зеленським, але є одна умова
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін готовий зустрітися з Зеленським, але є одна умова

Пєсков розповів, що необхідно для того, щоб відбулася зустріч двох президентів

12 листопада 2019, 11:59 comments3212
Поділіться публікацією:
Путін готовий зустрітися з Зеленським, але є одна умова

Глава російської держави Володимир Путін не проти зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, але без ретельної підготовки це не має сенсу. Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

За словами Пєскова, Путін неодноразово говорив, що він ніколи не відмовляється від подібних зустрічей і цієї зустрічі теж, але, щоб вона принесла користь, потрібно добре підготуватися. Також прес-секретар зазначив, що в даний момент всі зусилля спрямовані на підготовку до процесів нормандського формату.

Як повідомляло видання "Коментарі", 12 листопада перший президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв запропонував провести переговори президентів Росії і України Володимира Путіна і Володимира Зеленського в його країні. Назарбаєв відзначив, що президент України вже погодився на зустріч на "нейтральній майданчику", в теж час, глава російської держави поки що не дав відповідь.

Володимир Зеленський і Володимир Путін вперше мали телефонну розмову 11 липня. За словами президента України, розмова тривала близько 30 хвилин.

Також ми писали про те, що Володимир Зеленський заявив про готовність зустрітися з Володимиром Путіним в рамках переговорів у нормандському форматі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!