Головна Новини Політика зовнішня політика Криклій пообіцяв українцям доступні і дешеві авіаперельоти
commentss НОВИНИ Всі новини

Криклій пообіцяв українцям доступні і дешеві авіаперельоти

Стало відомо, що потрібно зробити для того, щоб авіаперельоти були доступні всім

12 листопада 2019, 12:51 comments1694
Поділіться публікацією:
Криклій пообіцяв українцям доступні і дешеві авіаперельоти

Міністр інфраструктури Владислав Криклій представив список змін у сфері інфраструктури і транспорту до кінця 2019 року, протягом 2020 року і наступні 5 років.

За його словами, в планах уряду — збільшення авіамобільності громадян України, для чого було запропоновано скасувати податок на додану вартість виключно для внутрішніх авіаперевезень. “Такі кроки приведуть до збільшення авіамобільності населення на 10% (з 5% до 15%)",- сказав він.

Також він відзначив, щоб українці змогли частіше і дешевше літати необхідно реконструювати і збудувати за рахунок держави нові аеропорти такі, як Дніпро, Ізмаїл, Мукачево, спростити процедуру отримання статусу "міжнародний" для аеропортів.

Крім того, Криклій вважає, що необхідно залучити інвестиції підприємців для модернізації аеропортів – концесій Чернівці Запоріжжя, Херсон.

uHvPWjopZKPg3kIumsrYEhTq9.jpg

Як раніше повідомляли "Коментарі", Wizz Air запустила три нових авіарейси з Києва до Європи.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що наступного літа ірландський лоукостер Ryanair буде обслуговувати 43 маршруту в Україні, 18 з яких будуть новими.

Раніше ми писали про те, одним з пріоритетних напрямків Мінінфраструктури в 2020 році стане ремонт доріг. Так, фінансування дорожньої інфраструктури на наступний рік вирішили збільшити на 36% – до 73,7 млрд грн. Також в 2 рази збільшено фінансування безпеки дорожнього руху, а у 5 разів більше грошей виділили на фінансування будівництва аеродромних комплексів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!