Головна Новини Політика зовнішня політика Медведчук вважає, що не можна голосувати за відкриття ринку землі без всеукраїнського референдуму
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук вважає, що не можна голосувати за відкриття ринку землі без всеукраїнського референдуму

На думку політика, якщо закон буде прийнятий, значить нова влада працює в інтересах США, МВФ і Сороса

12 листопада 2019, 13:37 comments1276
Поділіться публікацією:








Медведчук вважає, що не можна голосувати за відкриття ринку землі без всеукраїнського референдуму

Закон про відкриття ринку землі сільськогосподарського призначення не можна приймати без проведення всеукраїнського референдуму. Таку думку в кулуарах Верховної Ради висловив голова Політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" Віктор Медведчук.

Політик зазначив, що за проведення референдуму виступають 74% українців, а також це позиція партії "Опозиційна платформа – За життя".


За його словами, закон повинен бути прийнятий не після так званого прийняття в першому читанні закону про продаж землі для того, щоб відзвітувати перед США, МВФ, або Соросом, а тільки через референдум і після референдуму вирішувати всі інші питання, якщо на цьому референдумі буде отримано позитивну відповідь.

Віктор Медведчук вважає, що кожен українець має право на отримання від держави до двох гектарів землі для ведення підсобного сільського господарства або до 12 соток землі для ведення садівництва.

"Питання не в іноземцях, питання в тій справедливості, яка гарантована Конституцією. Право на землю повинні спочатку отримати всі громадяни, але тільки не таким чином, щоб виставити на продаж 41 мільйон гектарів земель сільськогосподарського призначення, а спочатку виконати вимоги Конституції україни, статті 13, виконати вимоги статті 121 Земельного кодексу, де зазначено, що кожен українець для ведення підсобного сільського господарства має право на отримання до двох гектарів земель або для ведення садівництва до 12 соток земель. І тільки після цього вирішувати питання, пов'язані з продажем земель сільськогосподарського призначення", ‒ вважає політик.

Голова Політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" вважає, що якщо нинішня влада "протягне" цей закон, то значить вона діє виключно в інтересах західних кіл.

"Вчорашні акції протесту в 13 областях України, і те, що відбувається сьогодні у Верховній Раді, коли звучать заяви від політичних партій, представлених у парламенті, означає, що влада піде шляхом самогубства, якщо вона поставить ці питання, протягне їх у залі хоча б у першому читанні. Це буде означати тільки одне, що влада буде діяти в інтересах західних кіл, в інтересах фінансових олігархів, в інтересах земельних баронів, в інтересах фонду Сороса, МВФ і Вашингтона. Ми цього допустити не повинні", ‒ резюмував опозиційний політик.

Як повідомляло видання "Коментарі", голова Політради партії "Опозиційна платформа ‒ За життя" Віктор Медведчук неодноразово заявляв, що нова влада не має ніякого права приймати закон про відкриття ринку землі без проведення референдуму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!