Головна Новини Політика зовнішня політика У Путіна заявили про позитивну динаміку в підготовці "нормандської зустрічі"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна заявили про позитивну динаміку в підготовці "нормандської зустрічі"

У Кремлі прокоментували підготовку до саміту в "нормандському форматі"

13 листопада 2019, 17:13 comments1781
Поділіться публікацією:
У Путіна заявили про позитивну динаміку в підготовці "нормандської зустрічі"

У Кремлі відзначили позитивну динаміку в підготовці саміту в "нормандському форматі", на якому лідери РФ, ФРН, Франції та України повинні  будуть обговорити майбутні дії щодо врегулювання конфлікту на сході України. Про це повідомило ТАСС.

Прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков прокоментував, чи існують на даний момент перешкоди для переговорів чотирьох лідерів. Так, Пєсков заявив, що по багатьом напрямкам підготовка до саміту в "нормандському форматі" проходить позитивно.

Зокрема, повідомляється, що одним з найважливіших аспектів для досягнення "нормандської зустрічі" є розведення сил. Так, раніше процес розведення вдалося здійснити в Станиці Луганській та Золотому Луганській області. Закінчена практична фаза чергового етапу розведення сил в Петровському Донецької області, що підтвердила й СММ ОБСЄ, але там ще триває розмінування територій.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що експерти дали свою оцінку про імовірну дату зустрічі в "нормандському форматі", а також прокоментували, до якого результату слід готуватися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!