Головна Новини Політика зовнішня політика САП заарештувала рахунки біглого екс-нардепа Онищенка
commentss НОВИНИ Всі новини

САП заарештувала рахунки біглого екс-нардепа Онищенка

Банк Естонії заморозив рахунки Онищенка за рішенням САП

14 листопада 2019, 08:34 comments1788
Поділіться публікацією:
САП заарештувала рахунки біглого екс-нардепа Онищенка

САП домоглася арешта в Естонії 500 000 євро на банківському рахунку колишнього народного депутата Олександра Онищенка. Рішення про арешт прийняла колегія суддів Вищого антикорупційного суду, повідомляє "Слидство.Інфо".

Прокурори розповіли, що 20 вересня, колишній нардеп перевів зі свого російського рахунку в естонський банк півмільйона євро, які були частиною операції щодо купівлі нового бігового коня. Естонські правоохоронці заморозили ці гроші на рахунку Онищенка та після цього Спеціалізована антикорупційна прокуратура України домоглася через суд їх арешту.

Як повідомляли "Коментарі", народний депутат Олександр Онищенко повідомив про те, що випустив книгу про президента України "Петро П'ятий". Правдива історія про українського диктатора". Також він підкреслив, що поки друкарня щосили друкує книгу, потрібні слушні поради, як ввезти і поширити її всередині України.

Раніше Онищенко повідомив про те, що незадовго до того, як він збирався покинути країну, зробив запис розмови з президентом Петром Порошенком, який погрожував йому кримінальною справою. За його словами, президент погрожував, якщо дехто не буде голосувати за потрібні закони. Онищенко також розповів про те, що у нього є запис з екс-міністром екології та природних ресурсів періоду Віктора Януковича Миколою Злочевським.

Відповідаючи на запитання, чи йдеться про Юлію Тимошенко, він зазначив: "Неважливо. Я думаю, ця запис проллє світло на мою кримінальну справу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!