Головна Новини Політика зовнішня політика Стало відомо, чому Україна може вийти з Мінських угод
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чому Україна може вийти з Мінських угод

Вадим Пристайко розповів про те, в якому випадку Україна може вийти з Мінських угод

14 листопада 2019, 11:23 comments2181
Поділіться публікацією:
Стало відомо, чому Україна може вийти з Мінських угод

Міністр закордонних справ україни Вадим Пристайко вважає, що українська сторона може вийти з Мінських угод, якщо зустріч у нормандському форматі не буде продуктивною і не буде результату. Він також зазначив, що Україна, Франція і Німеччина вже схвалили попередню дату нормандської зустрічі, в даний момент всі сторони очікують відповіді Росії.

За словами міністра, президент України Зеленський чекає від Кремля "чітку розмову і пояснення, що Росія чекає від нас", однак якогось прориву від цих переговорів не варто чекати.

“Якщо переговори не дадуть результатів, Київ буде думати, що робити далі. Варіанти різні, аж до виходу з Мінських угод", — сказав він.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що експерти дали свою оцінку про імовірну дату зустрічі в "нормандському форматі", а також прокоментували, до якого результату слід готуватися.

12 листопада в Мінську на засіданні Тристоронньої контактної групи переговірників з врегулювання ситуації на Донбасі українська сторона заявила, що зняті всі перешкоди на шляху до зустрічі в нормандської форматі на вищому рівні. Відповідне повідомлення опублікувала Дарка Оліфер – прес-секретар другого президента України Леоніда Кучми, який представляє у ТКГ офіційний Київ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!