Головна Новини Політика зовнішня політика НАБУ обшукало Офіс президента
commentss НОВИНИ Всі новини

НАБУ обшукало Офіс президента

Дозвіл на обшук Офіса президента дав Вищий суд антикорупційний

14 листопада 2019, 12:59 comments2366
Поділіться публікацією:
НАБУ обшукало Офіс президента

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник розповів про те, що в Офісі президента пройшов обшук у справі про шахрайство начальника департаменту забезпечення доступу до публічної інформації Світлани Кондзелі.

Глава НАБУ зазначив, що дозвіл на обшук дав Вищий антикорупційний суд і метою обшуку було вилучення документів, які дав чоловік, від якого вимагали гроші для призначення на посаду.

Крім того, Ситник розповів, що у НАБУ є інформація і інші факти працевлаштування осіб.

Як повідомляло видання "Коментарі", Директор департаменту забезпечення доступу до публічної інформації Офісу президента Світлана Кондзеля вимагала хабар у розмірі 300 тис. дол. за сприяння у призначенні на керівну посада в НАК "Нафтогаз України". Як повідомляє Національне антикорупційне бюро України (НАБУ), її разом з іншими учасниками затримали після отримання першого траншу в сумі 150 тис. дол. Які перспективи у цієї справи, а також як вона позначитися на рейтингах влади, виданню "Коментарі" розповіли експерти.

Аналітик Михайло Подоляк вважає, що затримання на гарячому директора департаменту Офісу президента ніяк не відіб'ється на рейтингу чинної влади.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!