Головна Новини Політика зовнішня політика Скороход подасть до САП, НАБУ і ДБР заяву на Арахамію
commentss НОВИНИ Всі новини

Скороход подасть до САП, НАБУ і ДБР заяву на Арахамію

Через звинувачення в корупції нардеп вирішила звернутися в ГБР, САП і НАБУ

14 листопада 2019, 14:52 comments1796
Поділіться публікацією:
Скороход подасть до САП, НАБУ і ДБР заяву на Арахамію

Народний депутат від "Слуги народу" Анна Скороход має намір написати в правоохоронні органи заяву на голову своєї фракції Давида Арахамію, який звинувачував її у корупції.

Глава фракції "Слуга народу" Арахамія заявляв, що Скороход неодноразово зверталася до народних депутатів і пропонувала їм грошову матеріальну допомогу, тому він особисто запропонує виключити її з фракції. Нардеп зазначила, що у зв'язку зі сформованою ситуацією вона збирається подати заяву в САП, НАБУ, ДБР.

“Я ніколи не пропонувала жодному депутату матеріальної допомоги. Тому мені не зрозуміло те, що говорить Давид Арахамія", — сказала вона.

Відзначимо, що зараз у парламентській фракції "Слуга народу" розгоряються суперечки щодо подальшої долі народного депутата Ганни Скороход. Так, частина "слуг народу",  вже заявили про необхідність виключення Скороход із фракції. В той же час інша частина займає нейтральну та навіть протилежну позицію.

Раніше ми повідомив про те, що у фракції "Слуга народу" стався конфлікт з вагітною Ганною Скороход. Депутат заявила, що за дорученням одного із заступників Офісу президента її чоловіка затримали незаконно. Зроблено це, за її думку, через те, що вона відстоювала держвласність на ГТС і не підтримала закон про відкриття ринку землі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!