Головна Новини Політика зовнішня політика Телефонна розмова Зеленського і Макрона: про що домовилися президенти
commentss НОВИНИ Всі новини

Телефонна розмова Зеленського і Макрона: про що домовилися президенти

Зеленський і Макрон домовились про візит президента Франції в Україну

15 листопада 2019, 23:21 comments2549
Поділіться публікацією:
Телефонна розмова Зеленського і Макрона: про що домовилися президенти

У п'ятницю, 15 листопада під час телефонної розмови президент України Володимир Зеленський і президент Франції Емманюель Макрон  домовились про здійснення візиту французького президента до України.Про це повідомила прес-служба офісу глави держави.

Повідомляється, що Макрон і Зеленський під час розмови обговорювали проведення саміту в "нормандському форматі", який, як відомо, відбудеться 9 грудня в Парижі. Макрон наголосив, що Україна виконала всі необхідні умови для того, аби саміт відбувся. У прес-службі додали, що лідери скоординували підготовку "змістовного наповнення зустрічі" на найвищому рівні.

Також президенти обговорили економічну співпрацю двох країн і домовилися продовжити двосторонній діалог під час офіційного візиту президента Французької республіки до України.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", стала відома дата зустрічі лідерів у "нормандському форматі". Пізніше стало відомо, що зустріч лідерів України, Німеччини, Франції та Росії у Нормандському форматі відбудеться 9 грудня у Парижі. На майбутній зустрічі лідерів в "нормандському форматі" українська сторона хоче домовитися про обмін утримуваними особами і досягти прогресу в питанні світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!