Головна Новини Політика зовнішня політика У мережі з'явилося відео "конспіративної" зустрічі Андрія Єрмака з екс-радником Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі з'явилося відео "конспіративної" зустрічі Андрія Єрмака з екс-радником Трампа

Неофіційний зв'язок Білого дому та Офісу президента може стати новим каналом комунікації між президентами Трампом і Зеленським

16 листопада 2019, 17:31 comments1708
Поділіться публікацією:








У мережі з'явилося відео "конспіративної" зустрічі Андрія Єрмака з екс-радником Трампа

Білий дім і Офіс президента України можуть спілкуватися через помічника Андрія Зеленського Єрмака. Таке припущення висловив журналіст американського видання New York Times Майкл Вайс. У своєму Twitter він написав про зустріч Брайана Ланза — екс-чиновника команди Трампа з Андрієм Єрмаком. Як зазначається, зустріч пройшла в київському ресторані Goodman, на вул. Жилянській в центрі столиці.

За припущеннями журналіста, таким чином формується новий канал комунікації між лідерами двох країн.

"Може він стати новим "зворотним каналом" між Білим Домом і адміністрацією Зеленського? Поїздка в Україну "по справах", зрештою, дуже зручне прикриття", — зазначив Експерт.

Відеозапис зустрічі американського лобіста Брайана Ланза, якого досі вважають близьким до Трампу і помічника українського президента Андрія Єрмака опублікував невідомий джерело. З відео можна припустити, що на зустрічі була присутня PR-консультант Єрмака Дар'я Заривная.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!