Головна Новини Політика зовнішня політика У США відбулася стрілянина біля супермаркету, є загиблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У США відбулася стрілянина біля супермаркету, є загиблі

У результаті інциденту загинуло три особи

18 листопада 2019, 23:45 comments1347
Поділіться публікацією:
У США відбулася стрілянина біля супермаркету, є загиблі

У місті Дункан, що у штаті Оклахома, відбулася стрілянина на автостоянці супермаркету Walmart, внаслідок чого троє загинули. Про це повідомляє KSWO.

Повідомляється, що зловмисник несподівано розпочав стрілянину по людях, які на той момент знаходилися на автостоянці. У результаті цього двоє осіб отримали смертельні травми. Крім цього, під час стрілянини один із постраждалих встиг дістати свій пістолет та вистрілити у нападника, внаслідок чого зловмисник загинув на місці від пострілу. У поліції заявили, що мотиви такого вчинка чоловіка не встановлені.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у США сталася стрілянина на шкільному футбольному матчі: є постраждалі. Грали шкільні команди в футбол у місті Плезантвилл, і на одному з трибун вболівальників почалася стрілянина. Гра була припинена, а спортсмени та вболівальники покинули стадіон. В результаті стрілянини постраждали як мінімум дві людини. Один з постраждалих — дитина у віці до 14 років. Ступінь тяжкості постраждалих невідома. Всі поранені були відправлені до лікарні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!