Головна Новини Політика зовнішня політика Зеленський заявив, що від Путіна він чекає оголошення конкретних термінів по Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заявив, що від Путіна він чекає оголошення конкретних термінів по Донбасу

На переконання президента, питання Донбасу вимагає дипломатії і переговорів на вищому рівні

19 листопада 2019, 15:27 comments4852
Поділіться публікацією:
Зеленський заявив, що від Путіна він чекає оголошення конкретних термінів по Донбасу

Президент України Володимир Зеленський заявив, що його команда серйозно готується до нормандського саміту, де має намір обговорювати з президентом РФ Володимиром Путіним не тільки питання припинення війни, а й повернення українських територій. Про це передає прес-служба Офісу глави держави.

"Ми не можемо просто говорити про припинення війни — треба домовлятися про повернення наших територій. Я говорю хоча б про якісь зрозумілі терміни. Я хочу говорити про повернення, деокупацію Донбасу з більш-менш чіткими термінами", — підкреслив гарант Конституції під час брифінгу з прем'єром Чехії Андрієм Бабішем.

Також він зазначив, що рішення по Донбасу необхідно шукати тільки дипломатичним шляхом, який починається з проведення складних переговорів.

"Нормандський формат — це переговори на вищому рівні, і тому ми очікували цієї зустрічі, дуже серйозно готуємося до неї. Я хотів би реальних результатів", — підкреслює Володимир Зеленський.

Він також зазначив, що все вищесказане стосується і укладених українців, які утримуються в Росії з політичних мотивів.

"Є таке словосполучення, яке лунає в різних ЗМІ, як "обмін всіх на всіх". Воно хвилює всіх: мене особисто, наш уряд, суспільство. Важливе питання: "Коли?" Для мене відповідь — це конкретні терміни, найближчим часом" , — зазначив глава держави.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кремль анонсував нормандську зустріч в Парижі на 9 грудня



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!