Головна Новини Політика зовнішня політика Чеський бізнес в Україні буде розвиватися в комфортному середовищі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чеський бізнес в Україні буде розвиватися в комфортному середовищі

До Києва з'їхалися понад 300 представників бізнесу, щоб побувати на українсько-чеському форумі

19 листопада 2019, 16:15 comments2225
Поділіться публікацією:
Чеський бізнес в Україні буде розвиватися в комфортному середовищі

В Україну сьогодні, 19 листопада, прибув прем'єр-міністр Чехії Андрій Бабиш. Разом з прем'єр-міністром України Олексієм Гончаруком іноземний гість відкрив українсько-чеський форум. Про це повідомляється на сайті уряду.

Так, Гончарук заявив, що українська сторона зробить все, щоб чеський бізнес у нашій країні розвивався в комфортному середовищі.

"Сьогодні тут (у Києві, — ред.) понад 300 представників українського та чеського бізнесу. Це свідчить про великий інтерес до України. Ми ж зі свого боку зробимо все, щоб бізнесу в Україні було комфортно, створимо рівні правила. Ми вже створили Комісію, куди може звертатися бізнес, якщо відчуває якісь проблеми чи незручності", — зазначив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

jKk_X1F6IGIDbTaWqZnt0-4Me.jpg

Раніше портал "Коментарі" писав, що прем'єр-міністр Олексій Гончарук і міністр фінансів Оксана Маркарова зустрілися з керівником місії Міжнародного валютного фонду в Україні та обговорили нову трирічну програму розширеного фінансування.

"Ми сподіваємося на узгодження нової довгострокової програми розширеного фінансування, яка підтримає наші зусилля, спрямовані на прискорення економічного зростання", — сказав Гончарук.

Фото: прес-служба сайту уряду



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!