Головна Новини Політика зовнішня політика САП вручила Садовому підозру
commentss НОВИНИ Всі новини

САП вручила Садовому підозру

Львову були виділені кошти за землю, на якій так і не побудували парк

21 листопада 2019, 12:36 comments2345
Поділіться публікацією:
САП вручила Садовому підозру

Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосила  підозру меру Львова Андрію Садовому. Про це політик написав на своїй сторінці в Facebook.

Політику закидають ч.2 ст.28 і ч.2 ст.364 Кримінального кодексу — зловживання службовим становищем.

За словами Садового, в 2015 році місто Львів на відкритому інвестиційному конкурсі залучив інвестора — компанію CTP, і від компанії за землю було отримано  54 млн грн. "Це було поле, на якому компанія повинна була побудувати індустріальний парк. Починаючи з 2015 року, йде блокування цього питання зі всіх сторін: на рівні державної влади, Генеральної прокуратури. Прокурори, досліджують, а земля стоїть", — сказав він.

Садовий зазначив, що в даний момент цей парк "заморожений". "Це було поле, де паслися корови, була трава, а зараз ця територія чекає початку робіт", — додав політик.

“Напевно, буде суд і буде стояти питання застави. З Божої милістю ми це питання зможемо врегулювати", — зазначив мер Львова.

Як повідомляло видання "Коментарі", в кінці травня 2017 року мер Андрій Садовий заявив про те, що для Львова знайдений інвестор, готовий вкласти кошти в будівництво сміттєпереробного заводу: французька компанія Egis планує побудувати таке підприємство на території ТЕЦ-2 на північній околиці Львова. До кінця року планується завершити підготовчу частину проекту і почати будівництво заводу, яке може бути завершено протягом двох років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!