Головна Новини Політика зовнішня політика "Україна - третя найкорумпованіша країна світу", - Трамп
commentss НОВИНИ Всі новини

"Україна - третя найкорумпованіша країна світу", - Трамп

За його словами, Україна є однією з країн, де проблема корупції стоїть особливо гостро

22 листопада 2019, 21:51 comments1804
Поділіться публікацією:
"Україна - третя найкорумпованіша країна світу", - Трамп

Президент Сполучних Штатів Дональд Трамп заявив, що Україна — "третя найкорумпованіша країна світу". Про це повідомляє Reuters.

За словами Трампа, він любить український народ, але хоче бути впевненим, надаючи йому допомогу, що її буде використано за призначенням. Він зазначив, що уряд США збирається відправляти величезні суми грошей у країну, яка корумпована і їх можуть вкрасти. Також президент США додав, що не бачить нічого поганого в тому, що закликає Україну викорінювати корупцію.

Нагадаємо, Трамп заявив, що його адвокат Руді Джуліані повинен був допомогти Україні подолати корупцію. За словами Трампа, саме для цього він задіяв Джуліані в питаннях зовнішньої політики пов'язаних з Україною. За його словами, Україна є однією з країн, де проблема корупції стоїть особливо гостро.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Трамп розповів про любов до українців. У той же час, Трамп висловив переконання, що Євросоюз більше виграв від прагнення України до інтеграції з країнами Заходу, ніж США. І з цієї причини, як зазначає глава Білого дому, Європа має більше допомагати Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!