Головна Новини Політика зовнішня політика РНБО розповіла про п'ять сценаріїв реінтеграції Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

РНБО розповіла про п'ять сценаріїв реінтеграції Донбасу

Подробиці сценаріїв секретар РНБО Олексій Данилов розкрити поки не може

28 листопада 2019, 13:59 comments2704
Поділіться публікацією:
РНБО розповіла про п'ять сценаріїв реінтеграції Донбасу

Рада національної безпеки і оборони України розглядає п'ять сценаріїв реінтеграції окупованого Донбасу. Про це повідомив секретар РНБО Олексій Данилов.

Данилов відмовився розповісти про те, у чому їх суть, бо зараз над ними все ще триває робота. Однак він зазначив, що всі ці сценарії розробляються таким чином, щоб вони були на користь України. "Я вірю, що ми обов'язково переможемо і повернемо кордони Донецької і Луганської областей, і крім того, ми обов'язково повернемо наш Крим", — сказав він.

Як повідомляли "Коментарі", Зеленський на конференції в Торонто з питань реформ в Україні заявив, що на відновлення зруйнованого в результаті бойових дій Донбасу необхідно понад 10 млрд євро

Нагадаємо, глава партії "Слуга народу" Дмитро Разумков вважає, що повернути мир на Донбас прийняттям будь-яких законів неможливо. За його словами, в парламенті нового скликання буде обговорюватися особливий статус для Донбасу, однак у проблемі війни — це не питання законів.

Раніше експерти дали свою оцінку про імовірну дату зустрічі в "нормандському форматі", а також прокоментували, до якого результату слід готуватися.

12 листопада в Мінську на засіданні Тристоронньої контактної групи переговірників з врегулювання ситуації на Донбасі українська сторона заявила, що зняті всі перешкоди на шляху до зустрічі в нормандської форматі на вищому рівні. Відповідне повідомлення опублікувала Дарка Оліфер – прес-секретар другого президента України Леоніда Кучми, який представляє у ТКГ офіційний Київ.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!