Головна Новини Політика зовнішня політика США збільшать фінансування оборонних програм України та Грузії
commentss НОВИНИ Всі новини

США збільшать фінансування оборонних програм України та Грузії

США скоротять внески в НАТО і скерують кошти на оборонні проекти в інших країнах.

29 листопада 2019, 05:05 comments1408
Поділіться публікацією:
США збільшать фінансування оборонних програм України та Грузії

В  четвер, 28 листопада,  стало відомо, що Пентагон планує збільшити фінансування програм в Україні і Грузії після скорочення внесків у колективний бюджет НАТО. Про це повідомляє американське агентство CNN.

За словами одного з чиновників Пентагону, в американському оборонному відомстві розглядають можливість витрати зекономлених коштів на інші зусилля США у сфері оборони і безпеки в Європі. Йдеться й про фінансування оборонних програм в Україні і Грузії. Наголошується, що Білий дім вже погодив з НАТО нову формулу внесків у загальний бюджет альянсу.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що США виплатять Україні залишки військової допомоги в розмірі 35,2 млн доларів. Тимчасовий повірений у справах США в Україні запевнив, що вже в наступному році обсяги військової допомоги Києву істотно зростуть.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", США ввели нові санкції проти Куби. У Сполучених Штатах Америки запровадили санкції проти кубинської Corporacion Panamericana S.A. через причетність компанії до нафтових оборудок, що приносили прибуток режиму Ніколаса Мадуро у Венесуелі. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!