Головна Новини Політика зовнішня політика Десять людей готові взяти Пашинського на поруки
commentss НОВИНИ Всі новини

Десять людей готові взяти Пашинського на поруки

Стало відомо, хто з політиків готовий взяти на поруки колишнього депутата

29 листопада 2019, 11:57 comments1994
Поділіться публікацією:
Десять людей готові взяти Пашинського на поруки

Екс-нардепа Сергія Пашинського, якого підозрюють в умисному нанесенні тілесних ушкоджень В'ячеславу Химикусу, готові взяти на поруки десять осіб, серед яких — нардепи Вікторія Сюмар, Микола Величкович, колишній нардеп Андрій Тетерук, екс-секретар РНБО Олександр Турчинов. Про це пише "РБК-Україна".

Зазначимо, що прокуратура просить продовжити арешт Пашинського, в той же час, суд долучив до матеріалів прохання нардепів і колишніх чиновників.

Нагадаємо, ДБР оголосило про підозру Сергію Пашинському в умисному нанесені тяжких телесних ушкодженні людині. В ході розслідування було встановлено, що 31 грудня 2016 року в Васильківському районі Київської області у тодішнього нардепа від "Народного фронту" Сергія Пашинського стався конфлікт з місцевим жителем В'ячеславом Химикусом. В результаті, нардеп вистрілив чоловікові в ногу зі свого пістолета марки "Glock 19". Чоловік отримав тілесні ушкодження у вигляді вогнепального осколкового перелому кістки гомілки лівої ноги. Ця травма є важкою.

7 листопада Печерський районний суд Києва відправив під арешт колишнього народного депутата Сергія Пашинського, він буде перебувати під вартою до 4 грудня.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!