Головна Новини Політика зовнішня політика Справа Бахматюка : НАБУ оголосило в розшук Мальцева і Василюк
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа Бахматюка : НАБУ оголосило в розшук Мальцева і Василюк

Колишні співробітники VAB банку оголошені в розшук

29 листопада 2019, 14:14 comments2181
Поділіться публікацією:
 Справа Бахматюка : НАБУ оголосило в розшук Мальцева і Василюк

НАБУ оголосило у розшук екс-голову правління VAB банку Дениса Мальцева і колишню керівницю Спостережної ради банку Наталію Василюк.

Відомості про розшук колишніх співробітників банку знаходяться на сайті Міністерства внутрішніх справ України.

Як повідомляло видання "Коментарі", 13 листопада Вищий антикорупційний суд задовольнив клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та заарештував колишнього заступника голови правління VAB Банку Андрія Яцюту з альтернативною заставою в 1,15 мільйона гривень.

 12 листопада ВАСУ обрав запобіжний захід екс-директору гендепартаменту банківського нагляду Аллі Шульзі у вигляді утримання під вартою на термін 60 днів. Член ради Національного банку Микола Каленський судом був відправлений під домашній арешт з носінням електронного браслету, а колишній заступник голови НБУ Валерії Гонтарєвої Олександр Писарук відпущений на свободу.

 11 листопада НАБУ і САП затримали 7 осіб, підозрюваних у заволодінні 1,2 млрд грн. Мова йде про стабілізаційний кредит, наданий в 2014 році Національним банком України ПАТ  VAB Банку.

20 березня 2015 року Національний банк України прийняв рішення про відкликання банківських ліцензій та ліквідації VAB Банк і CityCommerce Bank. З квітня 2014 року НБУ за результатами банківського нагляду за діяльністю VAB Банк неодноразово звертав увагу керівництва банку та його власників на наявність потенційних ризиків в діяльності VAB Банк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!