Головна Новини Політика зовнішня політика "Ніяких формальностей": Лавров попередньо охарактеризував зустріч Путіна з Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ніяких формальностей": Лавров попередньо охарактеризував зустріч Путіна з Зеленським

Глава МЗС РФ просить міжнародну громадськість не гадати про характер зустрічі в нормандському форматі

1 грудня 2019, 15:08 comments1926
Поділіться публікацією:
"Ніяких формальностей": Лавров попередньо охарактеризував зустріч Путіна з Зеленським

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що зустріч президента України Володимира Зеленського з російським главою Володимиром Путіним на нормандському саміті 9 грудня в Парижі не буде виключно формальною. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на російські ЗМІ.

"Контакт буде, безумовно, корисний, тому що ми дуже хочемо зрозуміти, як все-таки після всіх неоднозначних, суперечливих заяв з офісу Зеленського сам український лідер бачить рух до виконання мінських домовленостей", — заявив Лавров.

Крім того, глава російського МЗС зазначив, що немає сенсу гадати, в якому саме форматі відбудеться зустріч президентів, і додав, що вона буде неформальною.

"Буде зустріч в нормандському форматі: чотири лідери будуть там разом в один і той же час. Як вже сказали в адміністрації президента, є можливість поговорити Путіну і Зеленського. Їх зустрічі не буде формальною, тому що це станеться на полях іншого заходу", — підкреслив міністр.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Офісі президента Володимира Зеленського активно займаються питанням зниження тарифів на комуналку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!