Головна Новини Політика зовнішня політика Авторитетне видання Washington Post звернулося до уряду США з проханням підтримати Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Авторитетне видання Washington Post звернулося до уряду США з проханням підтримати Україну

Керівництво видання Washington Post вважає, що перед переговорами Зеленського і Путіна, Україна повинна бути впевнена в підтримці США

1 грудня 2019, 22:44 comments1649
Поділіться публікацією:
Авторитетне видання Washington Post звернулося до уряду США з проханням підтримати Україну

Редактори всесвітньо відомого видання Washington Post, яке має великий вплив на Заході, звернулися до Конгресу Сполучених Штатів з проханням змінити політику щодо України. Про це йдеться у символічній статті видання, опублікованій 1 грудня.

"Протягом багатьох років Сполучені Штати активно підтримували Україну. Зараз ця підтримка президенту Володимиру Зеленському потрібна як ніколи – незабаром він планує зустрітися з президентом РФ Володимиром Путіним, президентом Франції Эммануелем Макроном і канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Останні двоє, ми впевнені, будуть тиснути на Україну, змушуючи її піти на поступки Росії, щоб відновити відносини між Євросоюзом і РФ. Однак це не правильно, і США не повинні стояти осторонь", — сказано в статті.

У тому, що США почали займати досить пасивну роль у допомозі Україні, видання Washington Post вважає винним Дональда Трампа. Washington Post звернулося до Конгресу і попросило його вплинути на керівництво країни в особі Трампа і Помпео.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Пентагон планує збільшити фінансування програм в Україні і Грузії після скорочення внесків у колективний бюджет НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!