Головна Новини Політика зовнішня політика Кремль не буде обговорювати з Україною тему Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль не буде обговорювати з Україною тему Криму

Пєсков виключив можливість обговорення теми Криму з Україною

2 грудня 2019, 13:30 comments1502
Поділіться публікацією:
Кремль не буде обговорювати з Україною тему Криму

Російська сторона не буде обговорювати з Україною питання Криму. Про це повідомив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, пишуть “РІА Новини".

Пєсков зазначив, що обговорення Криму неможливо ні в якому форматі, і у Кремлі вже неодноразово зазначали, що ця тема не підлягає обговоренню ні в якій площині.

Говорячи про те, що зробить глава Російської Федерації Володимир Путін, якщо президент України Володимир Зеленський на особистій зустрічі підніме питання про приналежність Криму, Пєсков зазначив, що російський лідер "безумовно дасть розгорнуті, послідовні відповіді на всі відповідні питання".

Раніше голова представництва президента України в АРК Антон Кориневич повідомив, що зараз напрацьовується стратегія по поверненню українського півострова Крим.

Як повідомляло видання "Коментарі", переселенець з анексованого Криму Ростислав Кохно розмістив на сайті президента петицію з проханням повернути залізничне сполучення з півостровом. Кохно зазначив, що потік людей в Крим дуже великий і потяги замінили нелегальні перевізники. Також люди страждають через кілька годин проходження контролю через КПВВ на адміністративному кордоні з Кримом.

Нагадаємо, анексія Росією українського Криму почалася 20 лютого 2014 року. Україна і більшість країн світу не визнали дії Росії, які безпосередньо порушують міжнародне право. Україна припинила транспортне сполучення з Кримом і перестала постачати електроенергію та прісну воду.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!